labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Hej.

Jag har varit ute i friska luften några timmar idag. Spanielprovet gick någon km härifrån och det kändes väldigt konstigt att inte få vara med och skjuta. Har nog skjutit varje år dom sista 20 åren. Minns att första gången var 88-89 nånting och Mogens Pelsö var domare. På den tiden så var kaninstammen högre och framförallt mer utbredd. Uppe på Åby var det massor av kaniner då. Minns att jag sköt en dubble för Jörgen Sandbergs legendar Skenshall Mark. Sköt också fyra kaniner för Charlie Johnssons unghund. Charlie var en fantastisk hundmänniska och det är med sorg i hjärtat jag hörde att han nyligen gått bort.
Hur som helst så beväpnade jag mig med kamera och det var trevligt att bara få vara med och känna av pulsen i provet. Hade  svårt att ta bilder med en hand men det blev några trevliga bilder. Dom ligger under foto på hemsidan. Lägger ett par sycken här också.

Anders

2 kommentarer till Spanielprovet Trolle Ljungby.

  • Hej Anders
    Klart att det kliar i avtryckarfingret på dig. Minns också “Mac”, en fantastisk jakthund. Den andra skytten var jag. Det gällde o va snabb för att hinna med.
    Bosse

  • Fina bilder!!!

    Hoppas att handen läker bra!

    /Camilla Ährlund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *