Kom äntligen hem idag. Tog tåget från Malmö central. Tog tåget till Malmö häromdagen också. I onsdags förra veckan hoppade jag in i en taxi på stationen. Det är inte långt till MAS men jag rök på 170 spänn. När jag pratade med skötersorna idag och berättade om detta så sa man att jag blivit blåst. Inte kul för AC att ha blivit blåst. Har kvittot kvar så jag skall nog få tag i förövaren även om det innebär att jag får åka till Rosengård. Minitaxi i Malmö har fast pris, 59 svenska pesetas kostar det. Ringde dom och det stämde. Nu är det kanske inte hela världen för min olycksfallsförsäkring täcker utgifterna, men ändå! köpte en laptop förra veckan och den glade försäljaren på Elgiganten förklarade käckt att visst funkar Tele 2 på Tostebergavägen 43. Inte f-n. Stendöd! Ringde Tele 2 idag och dom placerade mig i telefonkö i 20 minuter, sen gav jag upp. Åker in och  och stryper en försäljare imorgon. Visst tusan. Vänster tumme är ur funktion, får klämma till honom med gipset. Nu skall jag gå en sväng med nya favoriten Quest. (Fetch-Trolle). En liten superstar skulle jag tro.

Hälsningar
AC