labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Det ringer kompisar ned jämna mellanrum. En del kommer upp och hälsar på. Ett par av mina vänner skickade en skål med godis. Jättesnällt av er, men med tanke på att jag har landstingets kalsingar stämplade med 80-100 kg så kanske jag skall hålla igen, men va f-n. I torsdags gjordes en hudtransplantation då man tog hud från underarmen och vek ner över handflatan, och behöll blodkärl och blodförsörjning. Huden på underarmen ersattes av hud från innanlåret. Jag var mycket tydlig med var man inte fick ta hud eftersom jag gärna inte vill bli hårig i handflatan. Man har sedan gjort en inspektionslucka i gipset där sköterskorna kan öppna luckan och titta in ibland. Precis som i en adventskalender. Tror jag skall stoppa dit en kola ikväll bara för att få se minen. På bilden hälsar jag till er alla. Jag tog bilden med web cameran i min nya dator.

tack alla

Hälsninga

2 kommentarer till Rapport från sjukstugan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *