labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Hej.

Varit hemma på permis sedan igår. brorsan och min moster kom på besök. Lena Westerman har också bott över och hon är nere i skåne för att para en av tikarna med Lee.
Jag tycker lite synd om mig själv så jag behövde trösta mig lite grann när Mirjam åkte ut och apporterade och jag fick stanna hemma. Philip skjutsade mig till K-stad och jag inhandlade en ny lap top. Mobilt bredband, så nu kan jag ligga i sjuksängen och blogga. Hyrde fem filmer också så jag har något att göra på natten när sömnen inte vill infinna sig. Imorgon blir det tidig uppstigning. Duscha med desinfektionsmedel, sedan upp en våning för hudtransplantation. Hoppas det är sista operationen för det börjar kännas lite tufft nu. Börjat kika efter ny bössa så jag ser framtiden an med tillförsikt.

Hälsningar
Anders

9 kommentarer till Tröst i bedrövelsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *