labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Hej

Som vanligt räcker dygnets timmar inte till. Inte dagarna per vecka och veckorna per år heller för den delen. Vi håller på att renovera och börjar se ljuset i tunneln. Övervåningen i stort sett klar och håller nu på med nedre våningen, köket hallen och badrummet. Haft lite kurser också som varit inbokade sedan länge. Bland annat hos Monica och Sort Guld. En mycket trevlig helg på Öster Malma. Mirjam var själv på kurs hos Janne och Birgitta. Trevliga Britterna Roger och Simon stod på programmet. Jag fick en trevlig pratststund med Roger när jag hämtade Mirjam på väg upp till Öster Malma. Nästa år hoppas jag att det blir tid för en längre pratstund.
Hundträning för egen del har det inte blivit mycket av. Trolle var som en kalv på grönbete igår när ha fick följa med en sväng och bli lite tränad. Första gången han är igång sedan sista fasanjakten i Januari.
Vår första labbekull för året är nu levererad och som vanligt tog vi några bilder. (Tyvärr missade vi Benny och Veronica med hunden “Ove”. Tror vi snackade för mycket)

Anders&Mirjam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *