Idag har jag varit ute och apporterat. Fetch, Trolle och Meg fick följa med. Förra året missade jag många jakter i havet pga olyckan i augusti. Nu kändes det väldigt skönt att träffa alla apporteringsvänner igen. En dag utan stress, mycket humor, bra jakt och för en gångs skull underbart väder. Det blev mycket apportering och dom långa dirigeringarna i havet där man endast har horisonten som mål är en utmaning. Meg fick chansen efterom det är dags för våra yngre hundar att axla manteln efter Fetch och Kita. Hon gjorde mig inte besviken. Lugn och stadig och märks inte över huvud taget. Jobbar med energi och dådkraft. Det hon behöver är avstånden, även om hon klarade upp till 100 meter så räcker det inte i havet.
Imorgon ska jag upp tidigt. Quest ska starta på B prov. Upptinade fåglar, insekter och flugägg. Kontrasten är total. Bifogar några bilder från dagens jakt.

 Tack snälla Christer som fixade biljetter till Brad Paisley i Köpenhamn. En oförglömlig upplevelse. För er som inte var där finns en länk till Youtube http://www.youtube.com/watch?v=VqnwGJr6nbw&feature=related

AC