labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Stort tack till Caroline och co för ett jättetrevligt arrangemang. Det har länge pratats om att man skulle göra något för provledare och kommisarier i avdelningen. Det blev en mycket givande dag och både Annika och Danny var på ett strålande humör och bjöd på sig själva och många nyttiga träningstips. Danny har otroliga meriter från diverse större tävlingar runt om i Europa och är ständigt med och slåss om dom ädlare valörerna. Han är okså en mycket hängiven jägare och pratar lika mycket om jakt som om hundar. Annika har också vunnit en hel del och har bland annat fört fram sin Flat som A provschampion.
Själv gick jag med Fetch under förmiddagen och Trolle under eftermiddagen. Det blev en stor del passivitet för hundarna och för Trolles del var detta väldigt nyttigt. Jag var hos Danny hela dagen och Mirjam var hos Annica.
Mirjam hade Ina med sig och eftersom Annika hade hand om unghundarna så gick Mirjam hos henne. Annika skötte unghundsträningen på ett väldigt välbalanserat sätt och träningen var väldigt positiv för hundarna. Både Danny och Annika pratade mycket om vikten av grundträningen och det är där man hamnar hela tiden när något går fel på jakt eller prov.
Det ligger nya bilder under fotoalbum. Tyvärr fick jag bara bilder från den grupp jag själv var me i men hoppas få lite bilder från Annica Hector och Håkan Persson som jag kan lägga in från Annikas grupp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *