labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Mirjam och jag var på prov igår. Mirjam startade Ina (Carmals Heroine Keen) för första gången. Ina gick stabilt och löste uppgifterna snabbt. Det såg väldigt bra ut från min åskådarposition. Själv gick jag med Lee. Delfleet Hawk heter han egentligen. Han ägs av Mai Lis Åkesson och Christer Ericsson på Kennel Applejacks. www.applejacks.nu Om ni undrar över hans stamtavla så klicka på länken. http://www.rasdata.nu/labrador/hund/2006/s4652107.htm Jag tycker mer och mer om honom. Till sättet påminner han mycket om min gamla Pripps. Lugn stabil och kraftfull och totalt oberörd av andra hanhundar. Det var ett mycket bra upplagt prov, enkelt och rakt och jag tror att Åsa Simonson lagt upp det. Enda svårigheten var att terrängen krävde lite attityd hos hundarna och precis så skall det vara tycker jag. Dömde gjorde Anita Norrblom vars sympatiska sätt och uppträdande mot deltagare och funktionärer skapar en skön atmosfär på provplatsen. Ett föredöme i domarkåren. Fint Anita!

Hälsningar Anders.

6 kommentarer till Ina och Lee fick vars en etta på B prov igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *