labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Hej.

Känner mig som en riktigt dålig Bloggare just nu. Haft rätt fullt sista tiden. Tuffa tider för en del, både dom som har jobb och dom som inte har kan det tyckas. Vi har levererat Kitas valpar och jag lägger in bilderna på glada valpköpare under fotoalbum. Lägger en direktlänk här. http://picasaweb.google.com/Carmals1/KitasOchLeeSValpar2009#Vi tycker att Kitas valpar såg väldigt fina ut och vi önskar alla valpköpare Lycka Till! Vill också passa på att gratulera Richard och Linda Braun som gjorde sin första start på jaktprov med ett 1.apris som resultat.
Richard har valt att träna sin hund Målle (som är efter Kita och Trolle) ordentligt så att han har allt på plats innan start och som det känns nu så är det nog bara att fortsätta uppåt i klasserna. Det som imponerar mest är att han tränat mest med hjälp av böcker och telefonkonsultation. Han har fått hjälp ett par gånger av oss och så har Lotta och Johan hjälpt till lite också men det mesta har han fixat själv. Johan Hjerpe och Ulla Wilderoth tog ettor på sina sina Harrydöttrar på samma prov.
Jag har faktiskt dömt ett prov också. NKL i Bromölla för ett par veckor sedan. Mycket trevlig stämning och riktigt duktiga hundar och förare. Standarden på dom startande blir bara bättre och bättre. Förra helgen var vi och hälsade på Richard och Linda, Johan och Lotta. Var på stadshotellet i Västervik på fredagskvällen och lyssnade på en ny favorit. Caj Karlsson från Karlskrona. En för mig hitills okänd sångare och låtskrivare, och jag blir alltid lika glad varje gång jag upptäcker en ny artist som jag kan ta till mig och dela med mig av. Tryck på den här länken och lyssna på Cajs känslosamma sång. Texten är fantastisk http://www.youtube.com/watch?v=StjxAPk6R3w
Fler låtar av Caj kan ni lyssna på via den här länken.Där ligger också en lista på kommande konserter. http://www.myspace.com/cajkarlsson Kanske vi kan kolla in honom igen på visfestivalen i Västervik Richard ???????????
Nu ser vi fram emot årets höjdpunt. Eagles på Malmö stadion. F-n vilken höjdare det skall bli.
Nu ballade jag ur lite och kom in på ett sidospår så ni får ursäkta. Vi planerar en öppen träning för Carmals hundar nästa vecka. Det blir tisdagen den 26/5 kl 17:30. Vi kommer att köra grundträning och lite vattenarbete. 200 kr per person betalas på plats. Vi tänder grillen efteråt så ta med korv eller annat som ni vill käka. Anmäl på mail till 04454499@telia.com

Hälsningar
Anders

En kommentar till Dålig Bloggare

  • Caj K , vilket fynd! Dags att öppna lönnpuben i byn.
    Vore nice med Christian Kjellvander och Caj Karlsson på samma spelning på Österlen.
    En dag med hundträning och ett par pints till kvällen med bra musik.
    Skall vi bjuda in några Scottar så det bli lite allsång framåt småtimmarna?

    /C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *