Edward är på besök och ska sova över inatt. Ebba är en av hans idoler. Han gillar tjejer, Edward. Idag berättade han att en tjej på dagis fallit för honom. Han uttryckte det mer som att hon var kär i honom. Något han hade mycket svårt att förstå eftersom hon var en 6 åring och Edward bara är fem. Han var dock kär i henne också men vi kommer inte att avslöja hennes namn. Det får Edward själv kungöra om det blir allvar av det hela.

När jag kom hem från jobbet ringde telefonen och det var en kompis till Ebba som ville spela brännboll på fotbollsplanen. Ebba frågade om Edward ville följa med och vi sa att då måste Ebba och Wilma hålla honom i handen när dom gick dit. Behövdes inte tyckte Edward som sa: Jag är jättemodig jag. Jag är inte rädd för något.
Tro sig f-n det med Henrik som pappa.

I fredags var det skolavslutning med allt vad det innebär. Efter kyrkan och dom vanliga sommarpsalmerna: I denna ljuva sommartid och Den blomstertid nu kommer hade prästen lite lite show, och han var riktigt rolig. Ialla fall för att vara präst. Sedan avslutning i skolan och sedvanlig frukostbuffé på Böckmans i Bromölla. Där proppade jag i mig så det räckte för hela dagen. Tog fasta på skylten i konditoriet där det stod: Kalorier är till för att ätas och inte för att räknas. Bra visdomsord tycker jag.

Bilderna: Edward förärar Ebba en blomma. Den andra bilden visar charmknutten Hannes med sin syster Elin på ena sidan och Ebba på den andra. Då trivs han Hannes.Tredje bilden är Ebba och hennes kompis sedan dom var små Wilma.

Trevlig helg
AC