labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Ebba skall bli hundägare till en lite valp som heter Daisy. På bilderna ligger hon hos sin mamma Elvira. Ebba har själv tagit bilderna som hon stolt förevisade för mig när hon och Ebba kom hem från besöket hos Kennel Groundworkers. Liknar mest en råtta sa jag. Ett marsvin sa Mirjam. Kan man jaga med dom sa jag. Självklart sa Mirjam, kända jaktlinjer. Agility säger Ebba, naturagility tyckte jag som såg framför mig hur Daisy spränger den röde ut ur grytet, där den tumlar runt i snön, för en svärm gyttorpstreor, levererade ur min Beretta tolva. Du understår dig inte sa Ebba, men jag kontrade med att en jakthund behöver få jaga. Rådjur i så fall sa Ebba men inte vildsvin för då kan den bli en fläskkotlett. Historien må förtälja hur det kommer att sluta.

Anders

En kommentar till Ebbas Daisy. Nu funkade det plötsligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *