labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Tidigare i höst så hade Birgitta en A provsträning på ett gods i södra Sverige: Själv var jag skytt och hade Nisse med mig för att producera skottchanser åt Husse. Värmlänningarne var nere och det var kul att träffa dom. Kerstin och Bengt och Kicki och Henrik. Funderade lite på det här med kameror. Kolla in Birgitta när hon inte ser kameran. Sen bilderna på Kicki innan hon ser kameran och när hon upptäcker den. Ursäkta mig Kicki men kul är det.

Anders

2 kommentarer till A provsträning.

  • Din jävel…Puss på dig Anders! Återkommer med hämnd!

    //B

  • Håller med föregående talare, fast utan puss 😉
    Med tanke på hur arg Birgitta ser ut, så är det inte konstigt att jag ser så sammanbiten ut. Men sen skiner jag “söm sola i Kalsta”
    Vi hörs !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *