Hej

Vill passa på att tacka alla vänner för en oförglömlig födelsedag. Nu är man inne i andra halvlek så att säga. Inte tredje perioden får man hoppas och inte heller attt det slutar med Sudden death. Det blev rätt tufft efter att Linus, Jonas Henrik och Ove startade firandet klockan tolv på natten med att dra av ett antal fyrverkerier utanför sovrummet. Fick dra på mig paltorna igen och stiga upp. Ett par flaskor whiskey och ett flak Tuborg påskebrygd senare begav sig ligisterna hem vid femtiden på morgonen. Varit uppe ett dygn tänkte jag när jag kröp ner hos Mirjam för att få sova ut ett par timmar. ack vad man bedrar sig. Vid sju tiden ringde någon och ville köpa hund. Har inga sa jag och somnade om. Fler samtal från hugade hundspekulanter avfärdades på samma sätt. Vid niotiden ringde Tobbe som är jägare uppe i sörmland. Fyller du år sa han. Visst sa jag. Förstod det sa han eftersom det ligger en annons ute på jägarförbundet där du säljer dina tränade hundar pga attt du uppnått hög ålder och inte behövde dom längre. Vicka j-ar tänkte jag och tänkte dra ut sladden men kom på att det var sladdlös telefon. Mellan samtalen funderade jag på hur många tränade hundar jag skulle kunnat sälja. Bra affärsidé kanske. Frampå dagen lyckades jag kravla mig ur sängen för att få lite frisk luft och ta emot mina gäster. Vad är det som ligger på marken tänkte jag. Små gula frön överallt i grusgångarna. Liknar senap tänkte jag, Vitsenap sa Linus med ett flin. Hur f-n få jag bort det sa jag. Går inte sa Linus med ett änna större flin. Du fyller väl du också så småningom tänkte jag och då j-r. På festen i sommar medtages lukjärn och Round Up annars ingen öl bara så ni vet.
Igår kom brorsan med en CD full med gamla bilder som han lagt ner arbete på att scanna in.Vad nostalgisk man blir när man tittar i backspegeln. Bilder från när vi var små och från undomsåren men dom skall ni slippa få se. Hittade ett par bilder från när jag var ung och vacker och orkade klättra efter viltet. Bilderna från Landsbourough New Zealand 1994.