labrador wachtel & borderterrier
Menu 

GOD MORGON.

Allt känns bättre idag. Dragit ner pumpen med bedövning och den kommer att kopplas ur idag. Kommer väl att sakna min kompis en del. Särskilt micklet varje gång man ska gå på toaletten. Dra ur elkontakten, trassla ur head setet till telefonen och trassla upp droppslangen. Skapar en del sysselsättning och får tiden att gå. Tog en dusch imorse. Ida hade med sig ett par joggingbrallor igår. Har kört med landstingets prylar framtill nu. Har någon sett och provat landstingets kalsonger? Påminner lite om dom man hade i lumpen. Stora vita som ser likadana ut från båda hållen. Detta skapar ett problem, När man har duschat så står man med slangar o gips o grejor och skall ha på sig kalsongerna. Nog f-n får man dom på fel håll. det känner man nämligen. NU har jag förstått äntligen. Det står 80-100 kg på ena sidan. Inte konstigt att dom satt löst på en vältränad kropp. Får troligen permis imorgon och åka tillbaka hit på söndag. Det skall bli riktigt skönt att komma ut i friskluften igen.

AC

7 kommentarer till Tack för alla hälsningar och underbara kommentarer.

 • Härligt Anders , det verkar som du har humöret på topp, trots allt, och DET är viktigt för den fortsatta rehabiliteringen.
  Tänk att den där skyddsängeln vet precis när den ska komma och vaka över en . Krya på Dig

  Inga F

 • Hörde den tråkiga nyheten i lördags. Marina o Birgitta va där. Krya på dig! O om handen inte hinner tillfriskna innan denna jaktsäsong är slut kan du ju alltid låna min bössa. 😛 Allt går Anders, det kan jag intyga!

 • Jag läste om olyckan och kan bara hoppas att handen blir bra igen.

  Krya på dig
  Mats

 • Vill bara säga krya på dig, och du har verkligen gett en tankeställare om att ha koll på vapnen, det kan drabba vem som helst.
  Peter E

 • Hej Anders

  Nästa gång du jagar.
  Skydda pipmynningen med en kondom
  Den skyddar från smuts i pipan.Jag vet inte hur det hände med dig, men kom ihåg (vilket jag alltid har när jag jagar) HA FÖRSTA FÖRBAND I FICKAN.
  Krya på dig Anders
  Hälsn Thomas H-shift

 • Hej!

  Vad skönt att du klarade dig så bra som du gjorde!!

  Kram Monica Lindström

 • Du! Försök “låna” ngr par med Landstingets långkalsonger! De må vara fula och erotikdödare av rang men ack så sköna!

  Krya på dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *