labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Så är det ju roligt att få sådana. Gerda undrade om det var var en del av dom nya reglerna, och som sagt, det var det.  Det gäller ju att ständigt höja ribban och bli bättre och bättre. Vi har ju inte nått taket än, jo det skall ju va Nisse då förstås.
Sofia ifrågasätter hur jag kunde komma fram till antalet grisar. Då vill jag bara säga att man blir ju bättre och bättre ju mer man håller på. Mognar med åren som ett bra årgångsvin. Rutinen att räkna grisar med hörseln är en egenskap som jag utvecklat. Nästa steg blir att kunna könsbestämma dom också och då undrar jag om någon vet vem som pustar mest. En galt eller en sugga????
Caroline! Synen försämras efter hand och med den omdömet.  Ibland är det bra att man har något att skylla på när man vill förbättra skottstatistiken.
På tal om tupp och höna så apporterades idag en fasan med hönans fjäderdräkt och den var färgad som en tupp på huvudet. Tyvärr låg kameran i bilen. För Karin som nu skall ta jägarexamen och som aldrig sett en sån förklarade jag att det helt enkelt var frågan om en korsning mellan en tupp och en höna. Och en sån ser man inte varje dag!!!!!!!!

Great White Hunter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *