labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Carmal.s Jackies Magpie (Meg) parades med Lakedown Tarw Du idag. Fick svar häromdagen från Optigen och det visade att Meg är Clear. Även myopathy testet var bra.

Valpar väntas förhoppningsvis vid midsommar.

Äntligen kommit igång med lite träning. Dammat av Trolle efter ett långt uppehåll. Han har haft en hel del otur eftersom förra året delvis spolierades av halsinfektioner som gick runt i kenneln och drabbade honom flera gånger. Verkar som att uppehållet har gjort honom gott för han känns bättre än någonsin. Mirjam jobbar på med sonen Benny (C-s Enyas Noble) och hon är väldigt glad i honom. Ger ett stabilt intryck med sitt lugn och sin stora arbetslust. Tror det kommer att bli något väldigt bra av honom.

Hade Lee på besök igår. Kul att se honom. Christer körde honom på lite markeringar och några linjetag och det såg riktigt trevligt ut. Lee är en härlig hund och det är kul att se att en hund i hans storlek kan ha så mycket still i sitt arbete. Vi gjorde något som vi nästan aldrig gör normalt sett. Slängde ut ett antal dummies i skogen och lät Lee och Trolle göra ett sök tillsammans bara för att få springa av sig lite.

Anders&Mirjam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *