Vill Hälsa alla vänner en God Jul och Ett Riktigt Gott Nytt År.

Vi har haft en ovanligt trevlig Jul. Svärmor och Svärfar kom hit och det gjorde min mamma också. Jätteroligt att vi kunde träffas allihop. Det var vädigt uppskattat av Ebba, Ida och Philip. Ebba höll i julklappsutdelningen och det var första gången utan Tomte. Han var sjuk sa jag. Bullshit sa Ebba. Han finns inte. Det är du som är en Tomte. Förra året såg jag hur dit spräckliga skägg stack ut under tomteskägget. Avslöjad tänkte jag samtidigt som jag mindes hur bomullen snodde in sig i min sparsamma skäggväxt. Hur som helst så skötte sig Ebba med den äran. Philip fick en säng som han invigde igår. Hopfällbar så kallad karpsäng. Grabbarna har övernattat vid helgeån inatt. I TÄLT!!! Tuffa grabbar. Som farsan vill jag påminna mig. Fiske istället för fest. Nu är det varken eller. I fredags var jag på Fruntimmersjakt. Inte i den bemärkelsen som alla tror. Den tiden är förbi. Jag träffade ju Mirjam. Nej, Linus skickade ett SMS strax innan Jul. Välkommen på Fruntimmersjakt stod det i SMS:et. Jag tänkte att Nu f-n brinner det i knutarna. Vill man va me så gäller det att ställa upp. Jag hade naturligtvis missförstått alltihop. Vi skulle inte jaga fruntimmer. Varken jag eller Linus. Fruntimmerna skulle jaga och inte var det oss. Vi behöver inte jagas. Vi ställer upp i ur och skur. Vi skulle va drevkarlar åt våra fruntimmer. Det var jobbigt.Även om jag gick med bössa så lossade jag inte ett skott. Ett par stora bamse getter stod uppställda framför mig men såna fruntimer ägnar jag inte ett skott. Inga suggor heller för den delen. Lyckan för tjejerna var total. Först fick Katarina fälla sin första gris. En bra stor galt. Snyggt Katarina. Därefter stod jag och lyssnade på ett dundrande drev genom bokskogen. Strax nedanför står Anna. Grisen komer på fullt löp över grusvägen och faller för en perfekt kula från Anna. J-r va snyggt. Brudarna kan skjuta!! Kvällen avslutades med att vi bastade på Espetorpet. Drack upp Jonas Whiskey och ett antal öl. Stort tack till Linus och Carro som ordnade denna fina dag. Hoppas på något sätt kunna bjuda tillbaka. ”’ Bilden visar inte reklam för vattenfall. Två hål i väggen. Det var allt som stack upp av Katarinas Galt på flaket.

Anders