labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Mirjam tod en bild på undertecknad med trötta hundar efter morgonrastningen. Tyvärr saknas Lee eftersom han var hungrig och sprang före hem och hoppade över en och en halvmeter grind. När jag kom tillbaka satt han och väntade utanför sin box på att få maten serverad.

För hugade valköpare tog vi några bilder av Fetch valpar. Hon börjar bli lite besvärad nu och håller på att avvänja sina små ligister. Måste dock tömma juvren någon gång om dagen fortfarande. En av bilderna visar Bella vår terrier och Capercailies Bugatti Veyron. Även hon en Trolle dotter.

Vår fanstastiska lilla terrier Bella är kompis med alla. Hon passar ihop med alla våra hundar, som lekkamrat och fostrare till valpar. Man kan släppa in henne i valphagen och leker och roar sig med dom små utan att mamman har några synpunkter på hennes närvaro. Nu är hon trimmad och skall förhoppningsvis vara i bra skick till en utställning i November. Maria som fött upp Bella har valpar just nu och det kan finnas någon kvar. Länk till hennes hemsida http://www.groundworkers.se/
Anders

2 kommentarer till Fetch valpar växer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *