labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Hej.

Har jobbat för fullt med hemsidan och eftersom jag inte är någon fantom på datorer så går det sakta och ibland fel. Därför så kommer den förmodligen att ändra skepnad under den närmaste tiden efter hand som jag lär mig hur man gör. Får lite tips av hjälpsamma vänner också.
Idag släppte jag Nisse. Han är våran första spaniel och har ännu inte fått så mycket tid som han skulle behöva. Lite apporteringsträning och så har han fått stöta några kaniner. Idag när vi skjutit färdigt på fasanerna fick jag lov av Henrik att gå en sväng med Nisse. Han stötte den ena fasanen efter den andra. Helt stadig i uppflog var han. Efter sex stötar tänkte husse att nästa fågel skjuter jag. Nisse var uppe på gärdsgården och kastar sig plötsligt rakt ut. Landade nog på fasanen som lyfte ut över fältet. Husse klippte till och den föll i en plogfåra. Tittar på Nisse som står blickstilla och stirrar på fågeln. Fick apportkommando, spikar markeringen och flyger tillkaka över gärdesgården med fågeln som lämnas till en fruktansvärt stolt HUSSE.

Vad glad man blir.

Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *