Väntar på avlämning på rätt sida eltråden

Kul bild på Quest. Anden ser enorm ut.

Den gamle trotjänaren Fetch

Quest

Trolle

Det har blivit en hel del jakt i veckan. Nisse som min spaniel heter fick komma ut i dagarna tre och han var lite ringrostig första dagen. Brast något i stadga till slut när tröttheten kom över honom första dagen. Sedan blev han bara bättre och bättre och igår var jag riktigt stolt över den lilla hunden. Tufft att gå i timmar i nässlor och högt gräs. Han höll farten uppe betydligt längre i betorna.
I torsdags kväll dömde jag fyra hundar i KKL på ett gods söderut. Trevlig jakt med mycket vattenarbete och bra med vegetation.
Igår eftermiddag hade vi andjakt och jag tog lite bilder. Quest följer med mer och mer och hon är en härlig liten tik. Stadig och fin med ett väldigt bra sökarbete. Hon fick rejält med ström i sig vid tre tillfällen igår då ett kostängsel tyvärr var strömförande. Fåglar hade fallit bakom stängslet och ner i ett dike med höga nässelbestånd i kanterna. Trots att terrängen var besvärlig och att hon stötte mot stängslet tre gånger, så fortsatte hon att arbeta. Attityd kallar jag det.

Tog några bilder på Fetch, Trolle och Quest. På ena bilden står Trolle och väntar på att jag skall böja mig över eltråden och ta emot fågeln. Han tyckte det var bättre så efter att han förstått var pinan kom ifrån.

////Anders