labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Det bara öser ner. Varit förkylda i en vecka nu både jag och Mirjam. Var på en grisjakt i veckan ute i en mosse och det blev inte bättre av att jag trampade ner mig till armhålorna. Morra fick ett riktigt elddop bland grisarna och jag var väldigt glad när jag åkte hem. Hon ställde gris gång på gång och lyckades driva fram flera stycken som fälldes av passkyttar. Jonas ramlade också i till min stora glädje, och man såg något mer än kepsen sticka upp. Sjöng “under ytan” för honom i radion vilket jag hoppas han uppskattade. Tipsade om silvertejp för ett tag sedan. Funkar bara under enkla förhållande. Här behövde man vira in sig från topp till tå om man ville vara torr och då hade man tömt Biltemas lager på silvertejp. . Risken är också att man blivit skjuten av en förskrämd passkytt som trott han mötte Tutanchamon. (vet inte hur det stavas men jag tror ni vet vem jag menar). Fick ett samtal för någon vecka sedan från vår yngsta valpköpare någonsin. 15 år. Sköt ett rådjur för sin morravalp som är 7 månader. Vad månde bliva av det paret i framtiden. Ställer älg gör han också det lilla Wachtelodjuret. Sköt kvällssträck häromdagen och hade en eventuell valpköpare med mig för att kolla hur bra hundar vi avlar på. Båda tikarna gick jättebra tills det blev mörkt och ett par ankor återstod att leverera. Ingen hund ville jobba mer utan båda kom in till mig och undrade vad dom skulle göra, Pinsamt tyckte jag och fattade ingenting. Varje gång jag lyste på dom med min nyinköpta Biltemas Halogenstrålkastare model större kom dom in. Lyste du på dom sa Mirjam!!!!!! Är du DUM eller? Förmodligen svarade jag.

En kommentar till Hej i ösregnet

  • hejsan
    Så kul för en valpköpare som bara vill göra allt rätt…………och då få läsa att tom Anders gör en blunder fniss fniss
    Kram Gerda med Lillan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *