Hej.
Det förväntades en del strykningar på skåne mitt provet och Mirjam ringde provledningen så vi hamnade på reservlista. Kom med och det gick bra för våran Harry. Ena bilden är från prisutdelningen och den andra från vattenarbetet. Foto Stefan Simonson och Annika Hector. tack för att vi får använda bilderna. Bodil Janström fick också ett första pris på sin Roghöjden Flat. Tyvärr har jag inte namnet på bästa NKL hund.
Grattis Janne Wiberg till två ettor i helgen på Pete. Grattis också till Lotta och Johan Hjerpe. som fick en etta NKL på sin Sea-Croft tik. Tackar samtidigt för hjälpen med Harry. Bidrog med stor sannolikhet till resultatet. Kolla in stilen på Harry. Sitta vet han inte vad det är för då kan man missa nåt.
Tack till Annika och Håkan samt Lena och Caroline för att ni ställer upp och fixar proven på ett så bra sätt. Behövs fler som ni, då hade vi sluppit bortlottningarna. Trots att Lena och Annika var med om en traumatisk upplevelse, blev påkörda av en påtänd pundare, fick hela bakänden på bilen intryckt när man skulle hämta vilt i början av veckan. Ändå backar man inte utan fullföljer åtagandet med provet. Starkt jobbat tjejer!
Kitas valpar är jättepigga och väldigt jämna. Uppe på benen och börjar fightas lite grann med varandra. Imorgon får vi utöka valphagen för den börjar bli väl trång.
Anders&Mirjam.