labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Helgen har varit fin. Jag och Mirjam fick skjuts med en arbetskompis i fredags destination Malmö Stadion. Eagles. Vilken kväll det blev. Eagles har fortfarande originalmedlemmarna kvar i bandet och själv tycker jag det är patetiskt när man turnerar runt under ett känt namn med i bästa fall möjligen en originalmedlem. Det vore som att se Stones utan Jagger och Richards och U2 utan Bono och the Edge.
Från det ena till det andra. Startade Fetch och Trolle igår på WT uppe i Trekanten i småland. Deltävling fyra i Smålandsmästerskapet tror jag att det var. Provet gick på Sven och Marina Ludwigssons marker. Jättefint upplagt i en vacker miljö klart lämpad för sådana här aktiviteter. Provupplägget var väldigt bra eftersom det inte innehöll några cirkuskonster men däremot hade man utnyttjat terrängen på ett väldigt smart och utslagsgivande sätt. Lätt att tappa bort hundarna vid flera stationer och kombinationer av markeringsförmåga och styrbarhet var perfekt tycker jag. Svårare än dom tidigare WT var det en del som tyckte. Kanske var det så men det manar till bättre och noggrannare träning av hundar och förare och det för oss ju framåt, eller hur?
Fetch vann EKl vilket jag är glad för eftersom Cecilia Lindhs hanhund gick väldigt bra och det visade sig att hon var bara en ynka poäng efter. Komplett resultalista kommer ut på Smålands hemsida. Trolle gick inte riktigt som jag hade förväntat mig. Sa till Mirjam i fredags att nu är han nästan uppe i Fetchs kapacitet.Inte blev det så inte. Han kändes lite okoncentrerad och kanske jag skall låta honom vila ett par veckor. Körde honom ganska hårt under hela veckan innan och det kan ha blivit lite förmycket. Gjorde också misstaget att ha med mig båda hundarna runt på stationerna. Tror det tröttade ut Trolle mer än Fetch men missgynnade förmodligen båda två. Skulle tagit en i taget men man lär så länge man lever.

Tack så mycket för ett fint arrangemang. Ni gör ett väldigt bra arbete i avdelningen.

Anders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *