labrador wachtel & borderterrier
Menu 

Hej.

Åkte klockan halv fem i morse med sikte mot Nyköbing. Visste det skulle bli skitväder och körde med en viss mariginal. När jag passerade Tollarp så kom det på radion att en 22 meter lastbil´låg tvärs vägbanan. Mycket riktigt. Fick vända och försöka ta mig runt på såphala skogsvägar. Tänkte att jag hinner aldrig till samlingen. Kom ut på E 22 igen vid Hörby och sedan fick jag tänja rejält på hastigheten. Framme på pricken kvart över åtta. Snabb rastning och väldigt stressad. Ingen bra början tänkte jag. Jag kunde vara lugn. Fetch var säkerheten själv och efter ca 4o apporter all included var vi framme. Då hade jag fått ganska mycket markeringar. Ett antal dirigeringar och dessutom ganska omfattande sökarbete. Börjar gilla provformen och tror nog att vi skulle kunna plocka dom bästa bitarna till våra jakter på driven fågel där jag ibland tycker att dom Brittiska och Internationella reglerna har sina begränsningar. Danny kom tvåa med Sortebjergs Coalbrook och Jörgen Madsen med Shootdog Houston var trea. Dömde gjorde Anders Mölgaard Gitte Roed och Torben L Poulsen.

Tog mycket bilder och lägger ut dom i helgen under fotoalbum.

Anders

6 kommentarer till Fetch 1:e Vinnare med Cert på Pandebjerg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *